Bun venit in universul Flowercraft

featured-flowercraft

Flowercraft

by Marinela Stanese

~ Artful floral arrangements created to make your heart sing ~

Inchideti ochii si lasati-va purtati de imaginatie in universul miresmelor imbietoare, al petalelor catifelate, al frumusetii plenare care atinge cele mai sensibile corzi ale sufletului cu un lirism unic si coplesitor! Acesta este indemnul lansat la inceputul primaverii de Flowercraft by Marinela Stanese – un concept aparte de design floral ridicat la rang la arta si menit sa rezoneze cu fiecare dintre cele opt fatete ale sufletului uman.

De la pomezile florentine sau cerurile cu iasomie folosite in secolul XVII si pana la miresmele necunoscute in natura si recompuse cu ajutorul chimistilor la finele secolului XX, fascinatia pentru arome s-a dezvoltat intr-un ritm sustinut. De-a lungul epocilor presarate cu transformari sociale mai mult sau mai putin radicale, cu numeroase conflicte si schimbari de roluri, cu iluzii si incertitudini, oamenii au simtit nevoia unor pretexte de evadare din cotidian. Lucrurile nu s-au schimbat pana in ziua de astazi, ci doar le-a fost conferita o alta forma de prezentare si o alta modalitate de expresie.

Aranjamentele ce poarta amprenta Flowercraft by Marinela Stanese sunt realizate cu respect fata de flori si cu o atentie sporita privitoare la detalii si la modalitatea de prezentare. Buchetele si conceptele de design floral realizate de Marinela Stanese se diferentiaza atat prin stilul si viziunea aparte, cat si prin abundenta de flori proaspete utilizate. Plantele cu rol decorativ completeaza fiecare aranjament floral, adaugandu-i tusa finala, asa cum un pictor isi semneaza tabloul, insa nu constituie defel un punct central al creatiilor si nici o modalitate prin care este conferit volum sau consistenta ansamblului.

Utilizand suporturi ingenioase si facand apel la cele mai noi tehnici de lucru, Marinela Stanese dispune florile proaspete in multiple asocieri cromatice si stilistice, creand forme surprinzatoare, adaptate si integrate specificului sau dimensiunilor spatiului dat. Flowercraft by Marinela Stanese ofera atat aranjamente florale predefinite ca dimensiuni, tipuri sau numar de flori incluse, cromatica sau suport, cat si arajamente florale personalizate functie de preferintele clientilor (acestea din urma pot fi comandate telefonic sau in urma stabilirii unei intrevederi) si destinate tuturor ocaziilor: aniversari, nunti, botezuri, onomastici, petreceri private sau corporate, evenimente speciale etc.

Flowercraft by Marinela Stanese alatura expertiza in design-ul floral, unui simt estetic exersat si unei abordari care vizeaza in egala masura eleganta si sofisticarea, traditia si modernitatea, clasicul si extravagantul.

Bun venit in universul Flowercraft by Marinela Stanese!

Odata cu dezvaluirea conceptului Flowercraft, lansam provocarea de redescoperire a propriului univers interior prin intermediul unei colectii speciale, la inceputul primaverii calendaristice: “Your Inner Garden”.

Despre Marinela Stanese

Marinela Stanese se numara printre designerii floristi cu o bogata experienta, participand la numeroase expozitii si concursuri (Premiul Special al Juriului in cadrul “Best Flower Designers” 2011) si nutrind o pasiune imensa pentru aranjamentele menite sa exprime o poveste atunci cand sunt oferite in dar.

Aranjamentele ce poarta amprenta Flowercraft by Marinela Stanese sunt realizate cu respect fata de flori si cu o atentie sporita privitoare la detalii si la modalitatea de prezentare. Comenzile speciale onorate atat clientilor particulari cat si companiilor sunt adaptate specificului evenimentelor si dorintelor exprimate in momentul intrevederii si sunt completate de estetica unica a designerului.

Flowercraft by Marinela Stanese:
Boutique online – http://www.flowercraft.ro/
Email: contact@flowercraft.ro
Tel: +4 (0) 731.642.188 / +4 (0) 767.821.809

Pentru mai multe detalii puteti contacta:
Adina Necula – PR Flowecraft by Marinela Stanese
Email: adina.necula@gmail.com
Telefon: +4 (0) 747.277.627

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>